tejater Restant
logo
sleutel
Reserveer een bak CORNET en bezorg ons € 10!
(zonder dat die bak je één cent meer kost)

2 jaar Corona heeft een enorme impact op iedereen en ook wij voelen het stevig aan onze clubkas. Er konden al die tijd geen of amper activiteiten doorgaan die geld in het laatje kunnen brengen en we hebben al die extraatjes natuurlijk nodig om onze werking te kunnen blijven garanderen.

Maar... er is opnieuw een Trooper actie waardoor jij onze clubkas mee kan spijzen. Bij elke bak CORNET die ten voordele van Restant gekocht wordt, steunt CORNET ons vollenbak met een commissie van € 10 per bak! Da’s geen klein bier, hé?!

Hoe kan jij ons steunen? Bestel één of meer bakken via ons online bestelformulier. Als we je bestelling goed ontvangen hebben sturen we je een mailtje met het rekeningnummer waarop je kan betalen. Je kan je bak(ken) bestellen tot en met 16 maart 2022. De bak(ken) die jij bestelt, worden eind mei bij ons geleverd. Woon je in Buggenhout, dan brengen we je bak(ken) tot aan de voordeur. Woon je buiten Buggenhout, dan laten we je weten waar en wanneer je de bak(ken) kan komen ophalen.

Je kan kiezen tussen een houten bak of een kartonnen doos.
Bij elke bak of doos krijg je bovendien nog een gratis glas.
houten bak en de klassieke Cornet bak
Houten bak met 18 flesjes CORNET Oaked en 2 flesjes CORNET Smoked.
Kostprijs: € 39,90 (incl. € 2 leeggoed).

Kartonnen doos met 24 flesjes CORNET Oaked
Kostprijs: € 37,95 (incl. € 2,40 leeggoed).

Zo simpel is ‘t!

Wat met het leeggoed?

Heb je gekozen voor een houten bak, dan is die helemaal de jouwe, je kan hem gebruiken om dingen in op te bergen of als decoratief element in je interieur.
houten Cornet bakken houten Cornet bakken
houten Cornet bakken
De lege flesjes kan je gewoon inleveren bij de drankenhandel of de supermarkt.


Steun ons via Trooper

Wil je ons ook op een andere manier steunen, dan kan dat nog steeds via Trooper. Er zijn meer dan 600 webshops die een percentje van hun winst willen delen met alle Trooper verenigingen.