tejater Restant
logo
sleutel

ZELF MEEWERKEN

heb je zin om mee te werken aan een productie?

Om een toneelstuk op de planken te krijgen moet er heel wat werk verricht worden. Tejater Restant beschikt al over een fantastische groep medewerkers maar, we staan er steeds voor open om deze groep nog uit te breiden. Op alle terreinen zijn nieuwe medewerkers welkom. Denk je dat jij iemand bent die de groep op een of andere manier kan versterken? Laat het ons gerust weten op meewerken[at]restant[dot]be.

de spelerskern

Denk je dat er aan jou een groot acteertalent verloren is gegaan, dan ben jij misschien de ideale man of vrouw om onze spelerskern uit te breiden. Heb je een opleiding woord of toneel genoten aan één of andere academie en weet je niet wat te doen met deze bagage, dan hebben wij de oplossing.

de decorploeg

Ben je geen held op het podium, dan is er nog genoeg werk achter de schermen. Hou je ervan om te knutselen, te timmeren of te decoreren, dan is de decorploeg misschien iets voor jou. Onze decorploeg zorgt er steeds voor dat de ideeën van de regisseur werkelijkheid worden, hoe moeilijk deze ook zijn, wij gaan geen enkel probleem uit de weg.

de technische ploeg

Als je toch een artiest wil zijn maar liever niet op het podium, dan zit je bij de technische ploeg op je plaats. Lampen hangen en richten, alles op de juiste manier aansluiten en vervolgens alles programmeren met de computer. Na al deze technische voorbereidingen word je een artiest, je zorgt dat de licht-wissels op tijd komen, de juiste muziek op het gepaste moment. Werk voor mensen met een artistieke feeling die liever niet op een podium staan.